Kuntrade

Menu
  • Úvod
  • Nabídka
    • Papriky
      • Mletá paprika
      • Drcená paprika
      • Paprikový olej
      • Paprika v plátěném pytlíku
      • Gastro balení
      • Pro velkoodběratele
    • Koření
      • Koření v gastro balení
      • Pepř
      • Kmín a nové koření
  • Recepty
  • Novinky
    • Great Taste Awards 2018
    • Gulfood Innovation Awards 2018
  • Platba a doprava
  • Kontakty
  • Paštiky

Kuntrade

  • Úvod
  • Nabídka
    • Papriky
      • Mletá paprika
      • Drcená paprika
      • Paprikový olej
      • Paprika v plátěném pytlíku
      • Gastro balení
      • Pro velkoodběratele
    • Koření
      • Koření v gastro balení
      • Pepř
      • Kmín a nové koření
  • Recepty
  • Novinky
    • Great Taste Awards 2018
    • Gulfood Innovation Awards 2018
  • Platba a doprava
  • Kontakty
  • Paštiky
 
Prostřednictvím kontaktního formuláře nebo přímo ze svého emailu nám můžete zaslat seznam produktů, které si chcete u nás zakoupit.
Stačí uvést název produktu, velikost balení a množství. My Vás budeme kontaktovat a vytvoříme Vám objednávku.
 
Pro velkoobchodní ceny nás kontaktujte.
 
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Bohatá fazolová polévka

 

Potřebujeme / 8 porcí

 
  • 2 PL oleje z paprikových semínek, sladký RUBIN

  • 1 ks střední cibule

  • 3 stroužky česneku

  • 2 PL uzené mleté papriky RUBIN

  • 2 l vody

  • mletý kmín

  • čtyřbarevný pepř

  • sůl

  • 3 ks bobkového listu

  • 65 dkg hovězí kližky

  • 3 ks středních rajčat

  • 1 ks sladké papriky

  • 1 ks pálivé špičaté papriky

  • 35 dkg fazolí

  • 3 ks střední mrkve

  • 1 ks střední petržele

  • 1/2 celeru

  • 1 ks střední kedlubny

  • 1 svazek petreželové natě

      

příprava:

 

    1. Nakrájenou cibuli orestujeme na paprikovém oleji. Poté můžeme přisypat uzenou papriku a česnek. Podlejeme 1,5-2 dl vody, a vaříme až se voda vyvaří.
    2. Jakmile je voda vyvařená, osolíme-opepříme, přidáme kmín a pár bobkových listů. Přídáme k tomu na kostky nakrájené hovězí maso a orestujeme.
    3. Můžeme přidat pokrájená rajčata, papriku, dle chuti pálivou papriku a fazole. Nalijeme litr vody a pod pokličkou vaříme 75 minut. Občas kontrolujeme vodu.
    4. Když jsou fazole poloměkké, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu (mrkev, celer, kedlubna a petržel). Znovu přidáme tolik vody, aby ingredience byly pod vodou. Dále vaříme do měkka a dle potřeby doléváme trochou vody.
    5. Horkou polévku podáváme lehce posypanou potrželovou natí.
 

120 minut / příprava: 15 min., vaření: 105 min.

 
 
 
Szikula works v4 grey small
 © 2020 (powered by Joomla)
Přihlásit / Odhlásit