Kuntrade

Menu
  • Úvod
  • Nabídka
    • Husí játra v konzervě
    • Krém z husích jater v konzervě
    • Terina z husích a kachních jater
    • Kachní játra v konzervě
    • Krém z kachních jater v konzervě
  • Recepty
    • Věž z husích jater s jablky
    • Paštika z husích jater v listovém těstíčku
    • Paštika z kachních jater s lanýži na česnekové topince
  • Partneři
    • Restaurace
    • Obchody
  • Akce
    • Aktuální akce
    • Proběhlé akce
  • Kontakty
  • Papriky

Kuntrade

  • Úvod
  • Nabídka
    • Husí játra v konzervě
    • Krém z husích jater v konzervě
    • Terina z husích a kachních jater
    • Kachní játra v konzervě
    • Krém z kachních jater v konzervě
  • Recepty
    • Věž z husích jater s jablky
    • Paštika z husích jater v listovém těstíčku
    • Paštika z kachních jater s lanýži na česnekové topince
  • Partneři
    • Restaurace
    • Obchody
  • Akce
    • Aktuální akce
    • Proběhlé akce
  • Kontakty
  • Papriky
banner1
banner4
banner3
banner2
 
Prostřednictvím kontaktního formuláře nebo přímo ze svého emailu nám můžete zaslat seznam produktů, které si chcete u nás zakoupit.
Stačí uvést název produktu, velikost balení a množství. My Vás budeme kontaktovat a vytvoříme Vám objednávku.
 
Pro velkoobchodní ceny nás kontaktujte.
 
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Paštika z kachních jater s lanýži na česnekové topince z bagety s kompotem z červené řepy

recept 3aSuroviny:
  • 1 krabice Rex Ciborum Paštika z kachních jater s lanýži
  • červená řepa
  • hnědá nebo bílá bageta
  • sůl, pepř
  • med
  • balsamikový ocet
  • česnek
Postup:
Paštiku z kachních jater nakrájíme na plátky, na oleji prudce osmahneme po obou stranách. Položíme na předem připravenou očesnekovanou topinku z bagety. Doporučujeme podávat s kompotem z červené řepy.
 
Připrava kompotu:
Umytou a osolenou řepu uložíme v soli do ohnivzdorného nádobí a pečeme při teplotě 150°C asi 2 - 2,5 hodiny. Až je řepa změklá, vytáhneme ji z trouby, umyjeme ve studené vodě od soli a oloupeme. Nakrájime na menší kroužky, nebo kostky. Ochutíme medem a Mézzel, balsamikovým octem. Podáváme vychlazenou.
Jako přílohu doporučujeme salát.
 
Dobrou chuť!
recept 3b
Szikula works v4 grey small
 © 2020 (powered by Joomla)
Přihlásit / Odhlásit